O nama

“MCF MegaCom Film” je najmlađa distributerska kuća u Srbiji. Naša kuća je distribuirala veliki broj filmova u domaćim bioskopima i brojna ostvarenja prikazala na domaćim televizijama.

“MCF MegaCom Film” je ekskluzivni zastupnik holivudskog studija “20th Century Fox” za teritorije Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije, a zastupništvom nezavisnih filmskih kuća pokriva i celu teritoriju bivše Jugoslavije.

“MCF MegaCom Film” uspešan je na različitim regionalnim tržištima, i stalno prisutan na svim regionalnim festivalima kako sa domaćim, tako i sa ostvarenjima iz zemalja širom sveta. Veoma dobro sarađujemo sa regionalnim i lokalnim bioskopima i TV stanicama.

Distributerska kuća “MCF MegaCom Film” je producent dva filmska festivala – Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA i Festivala autorskog filma. U okviru Dečijeg filmskog festivala prikazujemo najbolja ostvarenja za decu iz celog sveta, a u okviru Festivala autorskog filma nagrađena ostvarenja sa prestižnih svetskih festivala – iz Berlina, Kana, Londona, Venecije, Toronta…