„Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ u bioskopima od 15. decembra

Alvinova maskota stiže u „Ušće Shopping Center“

 

Nova avantura Alvina, Teodora i Sajmona – tri živahne veverice koje postaju muzičke zvezde – „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ – nakon premijernog prikazivanja u Sava centru 11. decembra, od 15. decembra naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.

U ovoj priči, sinhronizovanoj na srpski jezik, Alvin, Teodor i Sajmon kreću na luksuzno krstarenje. Međutim, kako se ništa u šta su ove otkačene veverice umešane ne odvija po planu, krstarenje će se pretvoriti u brodolom, a film u urnebesnu avanturu.

Povodom bioskopskog starta filma „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ do 18. decembra u „Ušće Shopping Center“ stiže Alvinova maskota, koja će se sa posetiocima i posetiteljkama centra družiti od 15 do 20 časova.

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a u ulogama se pojavljuju Srđan Timarov, Vladimir Aleksić, Nina Janković, Srđan Jovanović, Milan Tubić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević, Dušica Novaković i Jelena Petrović. Kao specijalni gosti u sinhronizaciji pojavljuju se Aleksandra Radović – stjuardesa, i Ivan Tasovac kao kapetan broda.

Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva dva animirana filma o Alvinu i vevericama pojavila su se 2007. i 2009. godine, i zajedno su zaradili preko 800 miliona dolara.

Trejler za film možete videti na adresi

http://www.youtube.com/watch?v=32ONxdtFBEM&list=FLFj3sC2IPyZ6B_j8DEQKYPg&feature=plcp

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.