„Gumeni Tarzan 3D“ premijerno na Porodičnom vikendu

Ivan Olsen je običan mladić, nije ni jak ni spretan, te ga otac, koji bi želeo snažnog sina, zove Gumeni Tarzan. Ovo je priča animiranog danskog filma „Gumeni Tarzan 3D“, koji će biti premijerno prikazan tokom Porodičnog vikenda u bioskopu „Cineplexx Delta City“ 6. i 7. oktobra.

Pošto bi voleo da usreći oca, Ivan odlazi kod veštice koja će mu na jedan dan dati super moći. Biti superheroj je zanimljivo jedan dan, ali kada se ispostavi da je veštica pogrešila i da super moći traju i dalje, Ivan polazi u potragu za njom jer želi da bude onaj stari.

„Gumeni Tarzan 3D“ je, nakon „Živka Žabojeda 3D“, drugi film snimljen prema romanu popularnog pisca za decu iz Danske, Olea Kjerkegora. U Danskoj ga je videlo 75 000 gledalaca, a prava za njegovo prikazivanje prodata su u preko 30 zemalja sveta.

Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 8. oktobra, a od 15. oktobra imaće priliku da ga vide i posetioci 8. KIDS FESTA.

Inserte iz „Gumenog Tarzana 3D“ i ostalih filmova sa programa 8. Dečijeg filmskog festivala naći ćete na adresi www.kids-fest.com

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.