„Haos u kući – matorci dolaze“ u bioskopima od 10. januara

Urnebesna komedija za sve generacije o  razlikama 

Šta se dešava kada staromodni deda i baba preuzmu na sebe da čuvaju moderno vaspitane unuke? Komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, koja će se na bioskopskom repertoaru naći od 10. januara, zasmejava publiku brojnim nesporazumima koji nastaju upravo u ovakvoj situaciji.

Bili Kristal i Bet Midler su bračni par koji pristaje da čuva unuke dok je njihova ćerka (Marisa Tomei) na poslu. Vrlo brzo odustaju od instrukcija da sa unucima uspostave odnos po principima 21. veka, i vraćaju se staromodnim vaspitnim metodama.

Tako će deca biti u prilici da prvi put u životu probaju tortu i igraju se pištoljima na vodu, ali i  da sama donesu neke važne životne odluke. Iz nesporazuma i haosa koji nastane kada matorci stignu u kuću cela porodica izlazi složnija i jača nego ikada.

Endi Fikman je američki reditelj i scenarista, koji stoji iza velikog broja porodičnih komedija. Osim filmom, Fikman se bavi i pozorišnom režijom. Prvi dugometražni film snimio je 2001, a u njegova najpoznatija ostvarenja spadaju: „Opet ti“ i „Trka do veštičije planine“.

Pogledajte trejler i insert iz filma:

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.