„Kupili smo zoo vrt“ premijerno 25. januara u Domu sindikata

Romantična priča o nesvakidašnjoj avanturi

 

 

Novi film poznatog reditelja Kamerona Kroua, „Kupili smo zoološki vrt“, priča o porodici koja je svoju ušteđevinu potrošila na kupovinu zoološkog vrta i započela nesvakidašnji porodični biznis, biće premijerno prikazana 25. januara u 20 časova u Domu sindikata.

Film je snimljen prema istinitoj priči o Bendžaminu Miju (Met Dejmon), ocu sina tinejdžera i male devojčice, koji je u depresiji od kako mu je preminula supruga. Sav novac koji ima on ulaže u kupovinu kuće i placa na kojem je zapušteni zoološki vrt. Posvećena i živopisna ekipa zaposlenih, među kojima je Keli Foster (Skarlet Džohanson), pridružuje mu se u naporima da renovira zoo vrt i unapredi uslove života njegovih stanovnika.

Saundtrek za „Kupili smo zoo vrt“ sadrži muziku bendova „Pearl Jam“, Led Zeppelin“, „Simon and Garfunkel“, „U2“, „Bon Iver“, kao i pesme Vorena Zivona, Edija Vedera, Nila Janga, Džoni Mičel, Toma Petija i Kenja Vesta.  Originalnu muziku za film komponovao je poznati islandski muzičar Jónsi, član benda „Sigur Ros“.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.