„Ledeno doba” oslikavanje tela 7. jula

Film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” stigao je u domaće bioskope i zabava se nastavlja! Nakon „Dečijih igara LEDENO DOBA”, „MCF MegaCom Film“ organizuje novi atraktivni program za sve ljubitelje čuvenog filmskog serijala.

U tržnim centrima „Ušće Shopping Center“ i „Delta City“ pripremili smo „Ledeno doba” body painting, u popodnevnim časovima 7. jula.

Ispred multipleksa „Kolosej“ u „Ušću“ od 13 do 15h i bioskopa „Cineplexx“  u „Delti“ od 16 do 18h, profesionalni tim centra za animaciju dece „Čigra igra” slikaće omiljene junake filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” na licu i telu zainteresovanih posetilaca i posetiteljki.

Podsećamo da je „Ledeno doba” već zahvatilo pojedine delove Beograda. Povodom bioskopskog starta filma „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”, ispred glavnog ulaza u „Ušće Shopping Center“ u okviru UŠĆE OPEN AIR manifestacije, 2. jula postavljena je santa leda sa najluđom vevericom u istoriji – Skretom!

Film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata” u našoj zemlji premijerno je prikazan 1. jula. U „Sava centru“ gledaocima su se predstavili domaći glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, dok su se u bioskopima „Vilin grad“ u Nišu i u „Cineplexx Kragujevac Plaza“, na premijeri, gledaoci zabavili upravo body paintingom.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.