„Ledeno doba 4“ strani film sa najboljim bioskopskim startom u poslednjih 5 godina

30 560 gledalaca u bioskopu


 

 

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ je od premijere 1. jula videlo 30 560 gledalaca, čime je ovaj film postao najgledaniji strani film u prvoj nedelji prikazivanja u poslednjih 5 godina.

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala, u 3D- u i sinhronizovan na srpski jezik, krenuo je u distribuciju na 26 ekrana u bioskopima, što je najveći broj ekrana na kojima je jedan film prikazan u poslednjih 20 godina. Prethodni rekord držao je film „Godzila“ iz 1998. godine.

Više gledalaca od „Ledenog doba 4“ tokom prethodnih 5 godina u prvoj nedelji prikazivanja imali su samo domaći filmovi „Montevideo, Bog te video“ i „Parada“.

„Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ prati omiljenu filmsku trojku – Menija, Sida i Dijega, dok se, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata, upuštaju u najveću avanturu do sada. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.