„Pingvini moga tate“ u bioskopima od 25. avgusta

U Beogradu i Novom Sadu

 

 

„Pingvini moga tate“, urnebesna porodična komedija sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi, od 25. avgusta naći će se na redovnom repertoaru u bioskopima „Kolosej“, „Ster Cineplex“, Dom sindikata, „Roda Cineplex“ i „Tuckwood Cineplex“ u Beogradu,  i „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

Tom Poper je beskrupuloznog njujorški biznismen koji se udaljio od svoje supruge i dece. Nakon smrti njegovog oca, velikog svetskog putnika koji je retko bio kod kuće, na vrata mu stiže neobično nasledstvo. Stan mu zaposeda 6 simpatičnih, ali i strašno napornih pingvina zahvaljujući kojima će se svi planovi gospodina Popera promeniti, a njegova porodica će se ponovo naći na okupu.

 

„Pingvini moga tate“ snimljeni su prema popularnom američkom romanu za decu, a Džim Keri tvrdi da ga je ulozi u „Pingvinima moga tate“ privukla upravo činjenica da je to film o pingvinima. „Volim pingvine i želeo sam da radim film o pingvinima“, kaže on, i dodaje „pingvini su drugačiji i uspevaju da nas vrate onome što je zaisto važno u ovom svetu, a to je srce“.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.