„Planeta majmuna – Revolucija“ trenutno najgledaniji film širom sveta

Film se našao na prvom mestu gledanosti i u Srbiji, dok je u Americi najgledaniji film već drugi vikend zaredom, što se ne dešava često

Na svetskim bioskopskim blagajnama film „Planeta majmuna – Revolucija“ nalazi se na prvom mestu po gledanosti, sa zaradom procenjenom na oko 97 miliona dolara.

Ovaj letnji blokbaster, koji se na repertoaru domaćih bioskopa nalazi od 17. jula, tokom proteklog vikenda našao se takođe na prvom mestu po gledanosti u Srbiji.

Priča reditelja Met Rivsa (Matt Reeves) o ljudima i majmunima na rubu rata koji će odrediti dominantnu vrstu na Zemlji, već dva vikenda zaredom nalazi na prvom mestu u bioskopima na severnoameričkom kontinentu. U SAD-u i Kanadi film je zaradio preko 80 miliona dolara. Sudeći prema odličnim recenzijama i podjednako dobrim reakcijama publike, njegova zarada u Americi ubrzo će da dostigne 170 miliona dolara.

Endi Serkis, koji glumi inteligentnog majmuna Cezara, predvodnika genetski modifikovanih majmuna, nedavno je sa ekipom filma posetio Berlin, u okviru promotivne turneje filma „Planeta majmuna – Revolucija“

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.