„Samo za najhrabrije“

Povodom premijere filma „Anonimna dojava“, od 24. do 26. septembra, u Nišu je organizovana zajednička akcija bioskopa “Vilin grad” i City Radija „Samo za najhrabrije“.

Slušaoci City Radija imali su zadatak da sakupe delove slagalice sa različitih lokacija u Nišu, a one koji su u najkraćem roku složili slagalicu, očekivale su ekstremne nagrade – skok paraglajdingom, municija za paintball i penjanje uz veštačku stenu.

Prva lokacija objavljena je u programu City Radija, i tada su slušaoci dobili samo nagoveštaj o tačnoj lokaciji. Posle izvesnog vremena, slušaocima je bila otkriveno koje je mesto u pitanju, a prvi deo slagalice mogli su da preuzmu svi oni koji su došli na tu lokaciju i rekli šifru: „Anonimna dojava“ .

Drugi deo slagalice, kako je otkriveno u program City Radija, krio se u niškom kafiću koji nosi ime jednog poznatog filma. NIšlijama nije bilo teško da pogode o kom kafiću je reč i ubrzo je završen i drugi krug takmičenja.

Treći i poslednji deo slagalice nalazio se u samom bioskopu “Vilin grad”. Ime koje nosi bioskop, stari naziv Niša, bila je prva pomoć učesnicima koji su čekali da saznaju treću lokaciju. U najkraćem roku, najbržih petoro je pokupilo nagrade. Devojke su očigledno bile zainteresovanije, pa je najbrža bila Milica Rančić koja će za vikend leteti paraglajdingom. Municiju za Paintball osvojili su Maja Stanković i Aca Ilić, a uz veštačku stenu penjaće se Anita Adamović i Andrijana Janković.


Najusše

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.