„Ted – izgubljeni pustolov 3D“ pretpremijerno 27. i 28. aprila

Greenet caffe dečiji meni „Osveženje za pustolovinu“ 

Animirani film „Ted – izgubljeni pustolov 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, pretpremijerno će se prikazivati od 27. i 28. aprila, nakon čega će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Glavne uloge u sinhronizaciji igraju Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, a učestvuju i Marko Marković, Igor Damnjanović, Jadranka Selec i Milan Čučilović.

Ova duhovita 3D priča, koja dolazi iz Španije, inspirisana je avanturama Indijane Džounsa, Tintina, Lare Kroft, ali i Džekija Čena. „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ osvojio je 3 nagrade „Goja“ – za najbolji animirani film, najboljeg novog reditelja i najbolji adaptirani scenario.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru, gde će pomoći njegovoj ćerki, prelepoj Sari, da pronađe izgubljeni grad Paititi.

Povodom pretpremijere 3D avanture „Ted – izgubljeni pustolov 3D“, 27. aprila u food court-u „Ušće Shopping Center-a“ od 12 do 14h biće organizovana igra „Potraga za blagom“.

Distributerska kuća „MCF MegaCom Film“ i „Tim za obrazovanje i kulturu – TOK” u subotu će prirediti dinamičnu zabavu koja će mališanima približiti svet pustolova Teda Kamenovića. Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade iz filma „Ted – izgubljeni pustolov“.

Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima Tedu i Sari, družiće se sa učesnicima potrage za blagom i predstaviće se publici bioskopa „Kolosej“ na projekciji nakon „Potrage za blagom“.

U ponudi „Grineet caffe-a“ povodom filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ naći će se dečiji meni „Osveženje za pustolovinu“. Čine ga voćni napici sa sladoledomFlamingo i kuća mumijaPanda i ključ izgubljenog gradaTajna drevne žirafe i Mačak i blago Inka. Avanturistička cena menija je 235 dinara.

Fotografije sa današnje konferencije za medije možete pogledati na linku http://on.fb.me/YKuKlN.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.