„Titanik 3D“ od 5. aprila u bioskopima

Oskarom nagrađivani film Džejmsa Kamerona  u 3D-u


„Titanik“ je jedan od tri filma u istoriji nagrađen sa čak  11 Oskara,  a ove godine se pojavljuje u novom izdanju, konvertovan u 3D. Film će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći u aprilu ove godine, kada se obeležava i 100 godina od početka plovidbe čuvenog broda.

Novi prekookeanski brod „Titanik“ 10. aprila 1912. godine kreće na prvo putovanje. Od njega su se očekivali potpuna bezbednost, brz put i odličan komfor.

Upravo će „Titanik“ biti mesto fatalnog susreta dvoje mladih, devojke iz ugledne bogate porodice Rouz i siromašnog momka Džeka. Dok se između njih rađa velika ljubav i strast, brod će izneveriti očekivanja putnika. Precenjeni „Titanik“ nailazi na santu ledu, koja će potopiti „nepotopivi“ brod i odneti mnoge živote. Potresnu životnu i ljubavnu priču opisuje stogodišnja Rouz, mnogo godina nakon velike tragedije.

Glavne uloge u filmu tumače Kejt Vinslet i Leonardo di Kaprio, koji su upravo sa „Titanikom” zakoračili u svet velikih filmskih zvezda.

Džejms Kameron je jedan od najinovativnijih reditelja. Režirao je hit filmove, kao što su: „Terminator”, „Osmi putnik 2” i „Avatar”, koji je takođe u 3D-u. Kameron je osvojio 3 Oskara za režiju, od koji je jedan upravo za film „Titanik”.

O tome zašto se Titanik vraća u bioskope, Džejms Kameron kaže: „Postoji potpuno nova generacija ljudi koji nisu videli film kako bi trebalo – na velikom platnu. Čak iako ste ga gledali u 2D verziji, sada izgleda mnogo čudesnije, rekao bih, nego ’97. kada je prvi put prikazan. Ovo će biti epsko iskustvo za fanove i one koji će ga tek pogledati“.

 

Trejler možete pogledati putem sledećeg linka:

http://bit.ly/HLOpeJ

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.