„Voda za slonove“ u bioskopima od 21. aprila

Uzbudljiva romantična priča o ljubavi koja prevazilazi sve prepreke, „Voda za slonove“, snimljena prema istoimenom bestseleru spisateljke Sare Gruen, od 21. aprila naći će se na repertoaru bioskopa.

Radnja filma smeštena je u putujući cirkus u vreme Velike depresije, u Americi dvadesetih godina prošlog veka. Robert Petinson igra studenta veterine, Džejkoba, koga zapošljavaju u cirkusu sa zadatkom da vodi brigu o menažeriji. On se zaljubljuje u akrobatkinju Marlenu (oskarovka Riz Viterspun), koja je udata za mračnog i nasilnog vlasnika cirkusa Avgusta (oskarovac Kristof Volc). Njih dvoje najpre se bore da životinje iz menažerije zaštite od Avgusta, da bi na kraju morali da se bore za svoju ljubav.

Film „Voda za slonove“ režirao je Frensis Lorens (Ja sam legenda), dok je adaptaciju za scenario radio poznati holivudski scenarista Ričard Lagraveneze (Mostovi okruga Medison).

„Voda za slonove“ biće na repertoaru bioskopa „Kolosej“, „Ster Cinemas“, „Roda Cineplex“, Dom sindikata, i „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.