3D AVANTURA “KOD KUĆE” PRETPREMIJERNO OD 21. MARTA U BIOSKOPIMA

Ukoliko želiš da prvi gledaš film „Kod kuće 3D“ – pošalji ljubičastim Buv vanzemljcima poruku dobrodošlice 18. marta!
Ovog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi „Kod kuće“, koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma „Kako dresirati svog zmaja 2“. Simpatični Buvovi sleću pretpremijerno 21. marta na velika platna širom zemlje.

U nepredvidivom svemiru, upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima pozajmili Sara Jovanović (devojčica Tip), Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).

Ukoliko želite da budete prvi koji će je gledati animiranu 3D avanturu „Kod kuće“, napišite kratku poruku dobrodošlice Buv vanzemaljcima i pošaljite nam je na adresu pr@mcf.rs do 17. marta u 12h. Autore najboljih poruka pozvaćemo da nam se sa celim odeljenjem pridruže 18. marta kod Terazijske česme u 13h i puste balone dobrodošlice sa porukama simpatičnim Buuovima, druže se sa Sarom Jovanović, Ivanom Zekićem i Markom Markovićem, a nakon toga krenu sa nama na  specijalnu, besplatnu projekciju za celo odeljenje!

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.