PET RAZLOGA ZBOG KOJIH NE SMIJETE DA PROPUSTITE FILM “GADNA GOMILA”

Postapokaliptični film „Gadna gomila“, sa Suki Waterhouse, Keanu Reeves i Jason Momoa u glavnim ulogama, uskoro stiže u bh kina, a do tada pogledajte razloge zbog kojih će vas ovaj film oduševiti:

 

5. Jason Momoa je „opasan“ momak

Jason Momoa, poznat po ulozi vođe Dotraka u „Igri prestolja“, je u filmu „Gadna gomila“ dobio poprilično „mesnatu“ ulogu, kao mišićavi kanibal koji živi na teritoriji “Most”, nabacuje naočare i šeta se pustinjom bez majice. Momoa igra Miami Mana, izbeglicu sa Kube i tatu umjetnika koji podsjeća na Kal Droga iz „Igre prestola“. Iako izgleda kao karikatura, Momoa u ovom filmu pokazuje širok spektar talenata.

4. Keanu izgleda čudnije nego ikada

Keanu Reeves je imao čudne uloge tokom njegove duge karijere, ali nikada ovakvu kao u filmu „Gadna gomila“. Popularni glumac se našao u ulozi vođe kulta zvanog „Gadna gomila“, koji živi na teritoriji van granica civilizacije. Reevesa u filmu možemo vidjeti u bademantilu, s brkovima u stilu Pabla Escobara, kako organizuje žurke na kojima se konzumiraju halucinogeni koji čine da vrijeme brže prođe.

3. Suki Waterhouse sija među svijetskim zvijezdama

Model i glumica Suki Waterhouse je potpuno ispunila očekivanja javnosti, igrajući glavnu ulogu u ovom filmu, veoma intenzivno i sa puno ljudskosti. Njen lik Arlen gubi nogu i ruku na početku filma, ali se nikada ne predaje – a Sukina izvedba je fantastična.

2. Film vas vodi vas u najluđu teretanu na svijetu

Momoin Miami Man provodi dio svog vremena nadgledajući najčudniju teretanu na svijetu, koja se nalazi na teritoriji zvanoj “Most”. Članovi ove teretane su osakaćeni kanibali, koji se druže i vježbaju u pauzama između vrebanja novih žrtava kojima se hrane. U filmu nema mnogo scena iz teretane, ali su veoma upečatljive i divlje, kao i ostale scene u filmu.

1. Muzika iz filma je fenomenalna

Rediteljica Amirpour opisuje film kao: “Mad Max: Drumski ratnik u kombinaciji sa Ljepoticom u ružičastom, i sjajnom muzikom.” I, to je tačno! Muzika iz filma obuhvata singlove izvođača, među kojima su Darkside, White Lies, i Ace of Base, sa dodacima instrumentala koji pojačavaju tenziju u filmu. Najupečatljiviji muzički momenat u filmu je kada Momoin lik odsiječe ruku zarobljeniku, slušajući pesmu Karma Chameleon grupe Culture Club na vokmenu. (Da, to se stvarno dešava.)

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.