ARNOLD SCHWARZENEGGER U ULOZI NA KAKVU NISMO NAVIKLI

“Fatalni ishod” u kinima od 11. maja

5

Film „Fatalni Ishod“ je zasnovan na istinitim događajima u Njemačkoj, kada su se dva putnička aviona sudarila zbog greške kontrolora avio saobraćaja. Priča prati živote dva potpuna stranca koje je povezala nesreća, Romana (Arnold Schwarzenegger) koji u toj nesreći gubi ženu i trudnu kćerku , i kontolora leta Jakea (Scoot McNairy) čija greška je uzrok nesreće. Da li će želja za osvetom i osjećaj krivice obuzeti ova dva čovjeka, i dovesti do fatalnog ishoda?

U istinitom događaju koji je bio inspiracija za film, ruski arhitekta, skrhani otac i suprug ubio je kontrolora leta čijom greškom je nastradala njegova porodica, ali u filmu ćemo vidjeti da li i Schwarzenegger želi da se osveti na taj način ili je i izvinjenje dovoljno.

Imamo priliku da gledamo austrijskog glumca u ulozi na kakvu nismo navikli, a koja mu je po ocjeni kritičara, možda i jedna od najboljih u karijeri. Obožavaoci bi svakako voljeli još jednom da vide kako se oružjem obračunava sa lošim momcima, ali to u ovom ostvarenju neće biti slučaj. „Fatalni ishod“ je drama karaktera, Romana i Jakea, zasnovana na emocionalim borbama sa tragedijom.

„Fatalni ishod“ je na redovnom kino repertoaru od 11. maja. Do tada, pogledajte trailer u kom će vas Arnold Schwarzenegger zasigurno zaintrigirati.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.