Ben Aflek, Džastin Timberlejk i Džema Arterton u trileru „Rizična igra“ premijerno 25. septembra

Postati bogat, što brže

„Rizična igra“, priča o mladim ljudima koji žele brzo i lako da se obogate i opasnom ali i privlačnom svetu onlajn kockanja, premijerno će biti prikazana 25. septembra.

Glavne uloge u trileru reditelja Breda Furmana igraju Ben Aflek, Džastin Timberlejk i Džema Arterton.

Mladi student sa Prinstona, Riči (Džastin Timberlejk), igra onlajn poker kako bi došao do novca za školarinu. Kada shvati da ga je kompanija koja održava kockarske sajtove prevarila, putuje u Kostariku kako bi se suočio sa vlasnikom kompanije, Ivanom Blokom. Blok je impresioniran Ričijevom inteligencijom i uzima ga pod svoju protekciju. Ubrzo nakon toga, Riči se zaljubljuje u Blokovu saradnicu, prefinjenu direktorku Rebeku Šafren (Džema Arterton) i prihvata svet u kome se ostvaruju sve njegove fantazije. Ali, Riči uskoro saznaje da je Blok tražen zbog ucene, reketa i korupcije, i da je FBI agent Šejvers (Entoni Maki) opsednut time da Bloka i njegove saradnike izvede pred lice pravde. Blok odlučuje da zbriše i ostavi Ričija iza sebe kao žrtvenog jarca.

„Ispod svog sjaja brzog i lakog novca je nešto nepogrešivo loše, izopačeno i puno prevare,“ kaže Ben Aflek, „sada je sve o tome kako postati bogat na bilo koji način, uz uništavanje konkurencije. U nekim krugovima to se čak smatra zdravim i vrednim nagrade.“

Timberlejk, koji iza sebe ima već skoro 20 uloga na filmu i televiziji, o novom filmu kaže: „Američki san je nekada bio o tome da budeš bogat i slavan, ali sada je da postaneš bogat i slavan – što je brže moguće.“

„Rizična igra“ premijerno će u našim bioskopima biti prikazana 25. septembra, dok će se na redovnom repertoaru naći od 26. septembra.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.