Da li Melisa Mekarti može da bude novi Agent 007?

Prvi trejler za akcionu komediju Špijuni

Studio 20th Century Fox je objavio prvi trejler za novi film, komediju Špijuni koji u bioskope širom Srbije kreće od 21. maja.

Melisa Mekarti igra skromnu analitičarku Suzan Kuper koja radi u CIA, ali je pre svega heroina iz senke koja se u jednom trenutku dobrovoljno prijavljuje da se infiltirira u smrtonosni svet dilera oružja i spreči globalnu katastrofu.

„Suzan Kuper je zapravo žena koja svakodnevno radi u podrumu američke obaveštajne službe CIA i desna ruka super špijuna koga igra Džud Lo”, objašnjava Pol Fig, reditelj i producent ostvarenja Špijuni. „Zajedno rade već deset godina, a sasvim je jasno da gaji jake simpatije prema njemu. Jednog dana dogodi se nešto što iziskuje njeno prisustvo na terenu, jer je ona zapravo jedina osoba koja može da spasi celu stvar.”

U prethodnim Figovim filmovima u kojima je glumila (Žestoke devojke, Deveruše) Mekartijeva je igrala uloge drske, veoma otvorene osobe, koja sve rešava uz neizbežne greške. Ovoga puta reditelj Fig joj je namenio skroz drugačiju ulogu: „Suzan je jedna blaga i pametna žena koja poseduje veliki broj veština koje mora da pokaže. Veoma je interesantno gledati Melisu u takvoj ulozi.”

„Oduvek sam želeo da snimim film o Džejmsu Bondu”, ističe Fig koji je ovih dana aktuelan i zbog toga što radi na rimejku čuvenog blokbastera Isterivači duhova. „Međutim, činjenica je da mi nikada ne bi dozvolili da to uradim. Mada ni ja prvi to ne bih dozvolio! A i zašto bih kad sam ja zapravo pravi čovek za komedije. Međutim, u ovom filmu ima dosta akcije, i to jako dobrih akcionih scena. Jedna koju posebno volim je scena borbe između Melise Mekarti i Nargis Fahri, koja je u isto vreme božanstvena i smrtonosna.”

U filmu Špijuni glavne uloge igraju Melisa Mekarti, Džud Lo, Džejson Stetam, Rouz Bern, Bobi Kanavale,  Alison Dženi, Kurtis Džekson poznat kao 50 cent.

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.