Dečiji filmski festival Kids fest počinje u ponedeljak 13. oktobra širom zemlje!

Svečano otvaranje 10. Kids festa je u ponedeljak 13. oktobra u 11:30 u Dvorani Doma Sindikata

Na radost brojnih mališana, svečano otvaranje 10. Kids festa je u ponedeljak 13. oktobra u 11:30 u Dvorani Doma Sindikata. Na otvaranju biće upriličen zabavni program UMS-a, a hor Čarolija izvešće po prvi put himnu Kids festa. Nakon filma iznenađenja, prisutnima će se obratiti ambasadorka festivala Nataša Tapušković.

Kao i prethodnih godina, važan deo festivala je Kids fest Arena u Dvorani Doma Sindikata čiji bogati program posetioci mogu da vide od 13. do 17. oktobra. U zabavnim, kreativnim i obrazovnim radionicama učestvovaće brojni animatori i plesne grupe. Mališani će imati priliku da naprave fotografije, zapevaju na karaokama, oprobaju se u modeliranju gline, upoznaju svet baleta, druže se sa maskotama, klovnovima i igraju u duhu hip-hopa.

Tokom 10. Kids festa u periodu od 13. do 19. oktobra biće prikazana najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuske, Danske, Belgije, Švedske, Hrvatske, Norveške i SAD-a), za decu predškolskog i školskog uzrasta. Među ostvarenjima su igrani filmovi sa svetskih festivala, dokumentarci o prirodi, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, kao i animirani 3D filmovi studija “20th Century Fox”. Najmlađi će biti u prilici da nesmetano uživaju u avanturama animiranih junaka, jer je većina filmova na Kids festu sinhronizovana na srpski jezik.

U Beogradu se 10. Dečiji filmski festival Kids fest održava u bioskopima „Cineplexx Ušće Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“ i ,,Dvorani Doma Sindikata’’.
Posetioci Kids festa mogu da dođu do svojih ulaznica na blagajnama pomenutih bioskopa.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.com

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.