DIANA LANE I ALEC BALDWIN U ROMANTIČNOJ KOMEDIJI “PARIZ MOŽE DA SAČEKA”

Šarmantna priča puna dobre hrane, dobrih vina i odlične glume od 22. juna u Cineplexx Palas.

web1

“Hajde da se pretvaramo da ne znamo kuda idemo, pa čak ni ko smo”. Onog momenta kada je Ana (Diana Lane) odlučila da se preda trenutku, avanturi i da udahne život punim plućima, ova naizgled bezazlena rečenica promijenila joj je pogled na svijet.

Diana Lane u ulozi Ane, supruge nepažljivog i uvijek zauzetog producenta Michaela (Alec Baldwin), kreće na put do Pariza sa poslovnim partnerom svoga muža. Ono što je trebalo da bude sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuće Ani novu strast za životom, a odgovor na pitanje  da li će to uticati i na njen brak saznaćemo na samom kraju filma.

Režiju potpisuje osamdesetjednogodišnja Eleanor Coppola, supruga poznatog reditelja Fracisa Coppole. “Često sam razmišljala o filmovima u kojima sam glumila i koje su režirali muškarci, pisali muškarci, scenama  koje su muške oči birale prilikom montaže. Da li previše tražimo ako želimo da se ljudi zapitaju kako izgleda cijelo iskustvo iz ženske perspektive?”, ističe Diana Lane, kao najveći utisak prilikom rada na ovom filmu.

Šarmantnu komediju ,,Pariz može da sačeka”, svi posjetioci novootvorenog Cineplexx Palas moći će da pogledaju od 22. juna.

Do tada, pogledajte trailer: 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.