Đuskaj pingvinšejk i osvoji vredne nagrade!

Ako postoji neki ples koji bi trebalo da naučite ovih dana, onda je to svakako pingvinšejk inspirisan filmom Pingvini sa Madagaskara.

U susret filmu Pingvini sa Madagaskara, soundtrack za film radio je čuveni muzičar Pitbull, a upravo pesma ,,Celebrate”, koju je napisao, poslužila je kao inspiracija za ples koji je stigao i u Srbiju.

Major, Kovalski, Riko i Vojnik pozivaju sve ljubitelje igre, plesa i filma da se priključe plesnoj groznici pingvinšejk (penguinshake) i tako dobiju priliku da osvoje sjajne nagrade. Glavna nagrada koju je obezbedio LG je muzički stub sa mikro hifi sistemom sa auto DJ i bass blast funkcijom, a obezbeđene su i utešne nagrade za svakog ko bude poslao svoj video.

Sve što je potrebno da uradite jeste da postavite svoj video na youtube na kome sami ili sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama igrate pingvinšejk, a zatim taj link pošaljete na e-mail adresu pingvini@mcf.rs sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona, mesto prebivališta). Konkurs traje od 18. do 30. novembra.

Plesna škola ,,2Hot4Stage” snimila je uputstvo kako treba odigrati ovaj zabavan ples. Mašite rukama kao da imate peraja, izvedite karate potez i odgegajte u stilu pingvina i gle…već ste naučili pingvinšejk.

Otkrijte tajne najvećih i najurnebesnijih ptica iz tajnog sveta špijunaže. Major, Kovalski, Riko i Vojnik udružuju snage sa popularnom tajnom organizacijom Severni vetar na čijem je čelu zgodni i podmukli Agent Poverljivo (mogli bismo da vam kažemo ime, ali onda… znate). Zajedno, oni moraju da spreče ozloglašenog Doktora Oktavijana Šprica da uništi naš svet.

Prodaja karata za premijeru filma ,,Pingvini sa Madagaskara” koja je planirana za subotu 22. novembra u 18h u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, već je počela. Takođe, istog tog dana film kreće sa redovnom distribucijom u bioskope širom zemlje. Film je sinhronizovan na srpski, tako da će najmlađi posetioci moći nesmetano da uživaju u avanturama pingvina, super tajnih agenata.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.