JOEL EDGERTON DEBITUJE IZA KAMERE TRILER THE GIFT U KINIMA OD 24. SEPTEMBRA

Da li stvari iz prošlosti zauvijek ostaju u prošlosti?

Nakon što je šira javnost saznala za njega gledajući filmove “Animal Kingdom” i “Egzodus: Gods and Kings 3D”, australijskom glumcu Joelu Edgertonu karijera je definitivno krenula uzlaznom putanjom. Evidentno je da ima veće ambicije od glume, s obzirom da je osim pisanja scenarija, spreman da sjedne i u rediteljsku stolicu. Ovog ljeta priprema se za premijeru svog rediteljskog ostvarenja, filma “Poklon”, koji će publika u Bosni i Hercegovini biti u prilici da gleda od 24. septembra u kinima. Misteriozni triler “Poklon” u kome Edgerton ujedno i glumi, donosi priču o mladom bračnom paru koga uznemirava jezivi poznanik.

Priča se fokusira na Simona (Jason Bateman) i Robyn (Rebecca Hall), bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Simonovim poznanikom iz srednje škole. Simon isprva ne prepoznaje Gorda (Edgerton), ali poslije niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti izlazi na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robyn, ona postavlja pitanje, “Koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvijek ostaju u prošlosti?”.

Glumica Rebecca Hall poznata je po ulogama u filmovima (Iron Man 3) i (Vicky Christina Barcelona). Edgerton je pored nje i Jasona Batemana okupio i P. J. Byrnea (The Wolf of Wall Street), Beau Knappa (Run All Night), Allison Tolman (The Mindy Project) i Davida Denmana (Parenthood and The Office).

Pogledajte trejler najuzbudljivijeg trilera ovog ljeta!

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.