FACEBOOK LIVE CHAT SA SAROM JO 20. MARTA

Vaša omiljena muzička zvezda Sara Jovanović postala je i glumačka zvezda, pozajmivši glas junakinji Tip u novoj fantastičnoj 3D avanturi „Kod kuće“ koja u bioskope stiže 21. marta.

Ne propustite: Live Chat sa Sarom Jo 20. marta na Facebooku povodom filma „Kod kuće“

(Koliko je ovo velika stvar i koliko je Sara velika zvezda govori činjenica da je u originalnoj verziji filma glas istoj junakinji glas dala Rijana, tako da Sara, na neki način, zapravo glumi – Rijanu).

Tim povodom Sara Jo će, po prvi put kod nas, veče uoči premijernog vikenda proćaskati sa svojim fanovima na Facebook strani Hej magazina!

Ako želite da se priključite ovom nesvakidašnjem ćaskanju, treba da uradite sledeće:

–          20. marta malo pre 19h ulogujte se na Facebook i pronađite i lajkujte Hej magazin (ako već niste) na adresi https://www.facebook.com/hejhejokmagazin

–          Pronađite u glavnom meniju (odmah ispod cover slike) opciju LiveChat with us

–          Time ste startovali aplikaciju za čet, koja će vam zatražiti da upišete svoje ime i i-mejl adresu; učinite to.

–          Kada se ulogujete u aplikaciju, jedino što vam preostaje je da pitate Saru šta vas zanima!

Da biste učestvovali u ovom četu, morate strogo da poštujete nekoliko pravila. Pročitajte pažljivo, svako ko ne bude poštovao pravila biće isključen iz četa:

–          Morate da imate najmanje 13 godina ili da budete u društvu nekoga ko ima najmanje 13 godina (Ovim samo pratimo pravila Facebooka za njihove korisnike)

–          Pošto je vreme ograničeno, Sara će odgovarati na pitanja koja se tiču: sinhronizacije filma „Kod kuće“, kako izgleda biti glumica, njene omiljene muzike, knjiga, filmova, njenih aktuelnih projekata i njenih planova za budućnost. Sara zadržava pravo da ne odgovori na pitanja koja joj se učine neprijatnim ili još uvek ne želi da nešto otkrije javnosti.

–          Komunikacija tokom četa je uljudna, bez vređanja bilo koga, ružnih reči ili pretnji.

U filmu „Kod kuće 3D“ upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nesta­šni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Animirana komedija „Kod kuće 3D“ je sinhronizovana na srpski jezik, a glasove su glavnim junacima, osim Sare (Tip), pozajmili i Ivan Zekić (vanzemaljac Ou), Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi).

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.