FANTASTIČNA ČETVORKA: Prve scene novog filma o najdugovečnijem timu Marvelovih superheroja

U režiji Džoša Trenka, na repertoaru bioskopa 0d 6. avgusta

Marvelov najdugovečniji tim superheroja, Fantastična četvorka ovoga leta dolazi na velika platna u spektakularnoj ekranizaciji studija koji stoji iza X-Men serijala, 20th Century Fox-a, i u režiji Džoša Trenka. Ostvarenje Fantastična četvorka je zasnovano na istoimenom stripu Stena Lija i Džeka Kirbija.

Trenk (Hronike) je na veliko platno preneo priču o mladim autsajderima koji menjaju svoje fizičko stanje na neverovatan način kada se teleportuju u udaljene i opasne svetove. Ujedinjeni, ovi neobični heroji moraće da spasu Zemlju od bivšeg prijatelja koji je od jednom postao opaki neprijatelj.

Iako se radi o četvrtom delu, očekivanja ljubitelja Marvelovih ljubitelja ostaju visoka, naročito kad su objavljena imena glumaca  – učestvuju Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja), Džejmi Bel (Stvor) i Tobi Kebel (Doktor Dum).

Scenario potpisuje Sajmon Kinberg (X-men: Dani buduće prošlosti, Šerlok Holms, Gospodin i gospođa Smit), a opisuje radnju filma: “Predstavljamo priču koja se odigrala pre priče u originalnim filmovima. Sve zavisi od toga od kojih stripova krenete. Postoje neki, kao na primer poslednji stripovi, koji će ispričati ovu priču. Dakle, to je priča koja opisuje poreklo Fantastične Četvorke i koja ih prati pre nego što su zaista saznali da su superheroji. Likovi su stariji od srednjoškolaca, ali nisu kompletno formirani kao odrasli ljudi. Ako ništa drugo, film je punoletstvo cele priče.”

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.