Film u kojem će uživati cijela porodica: “Mali Veseljak: Brod spasilac” od danas u kinima

668x250

Dugoočekivano je stiglo

Svi koji su voljeli čuveni kratkometražni animirani film „Mali remorker“, uživaće i u dugometražnom ostvarenju „Mali veseljak: brod spasilac“, koji je od danas na repertoarima bh kina.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su posudili mladi glumac Miloš Klanšček, poznat po ulozi Gojka u televizijskoj seriji „Sinđelići“, i mladi pjevač i učesnik ovogodišnje Beovizije, Igor Lazarević, koji je svoj talenat prvi put pokazao 2015. godine u “Pinkovim zvezdicama”. Ovog puta, Lazarević se osim davanja glasa liku iz filma, oprobao i u radu na dizajnu zvuka.

Učenik sam srednje umjetničke škole, i imam tu sreću da teorijsko znanje iskoristim u praksi, kroz rad na ozbiljnim projektima. Tako sam dobio priliku da radim dizajn zvuka za ovaj divan crtani film,“ objašnjava Lazarević.

„Mali veseljak: brod spasilac“ je originalna norveška priča o malom brodu spasiocu iz primorskog gradića koji je unapređen u glavni spasilački brod u Velikoj luci, i koji spašava svijet uz pomoć njegovih starih prijatelja. Film je zasnovan na dječijoj knjizi „Elias: Mali brod spasilac“, koja je objavljena 1999. godine u Norveškoj.

Porodični film „Mali veseljak: brod spasilac“ od danas će se naći pred domaćom publikom, a do tada pogledajte trailer iz ovog ostvarenja koje nosi univerzalnu poruku namjenjenu svim generacijama.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.