Filmovi u aprilu

Četiri filma u distribuciji MCF MegaCom Filma očekuju vas u bioskopima ovog meseca.

Od sutra u bioskope se vraća poznati film reditelja Džejmsa Kamerona, “Titanik” , sada u 3D-u. Povodom sto godina od potonuća čuvenog prekookeanskog broda, priča o tragičnom susretu Džek i Rouz ponovo će se prikazivati na velikom platnu. Nova dimenzija donosi nova uzbuđenja, te će “Titanik 3D” biti potpuno drugačije iskustvo za generacije koje film nisu videle ranije, ali i za stare fanove.

“Melanholija”, neobična drama Larsa Fon Trira o odnosu dve sestre i njihovom doživljaju smaka sveta koji bi mogla da izazove planeta Melanholija biće na repertoaru od 12. aprila.  Glavne uloge u filmu igraju: Kirsten Danst, Šarlota Genzbur, Kifer Saterlend, Aleksandar Skarsgar i Šarlota Rempling.

19. aprila bioskopski start imaće novi film Akija Kaurismakija, “Avr”. Drama sa elementima komedije prati Marsela Marksa, bivšeg boema i pisca u krizi, koji se odrekao literarnih ambicija i preselio u lučki grad Avr. On vodi jednostavan život koji se kreće oko njegove supruge, njegovog omiljenog bara i ne mnogo profitabilnog posla čistača cipela. Kada se njegova žena odjednom ozbiljno razboli, Marselov put ukršta se sa putem dečaka imigranta iz Afrike, kome je potrebna pomoć kako bi se sakrio od policije.

“Imamo papu”, koji u bioskope stiže 26. aprila, novo je ostvarenje italijanskog reditelja Nanija Moretija. Kolegijum kardinala za novog papu bira osobu koja ne ostavlja utisak da može da podnese teret velike odgovornosti. Vernici čekaju da se novi Papa pojavi na balkonu na trgu Svetog Petra. Svet je na iglama dok Vatikan pokušava da pronađe izlaz iz krize.

Trejlere za ove filmove možete pogledati na YouTube kanalu MCF MegaCom Filma:

http://www.youtube.com/user/MegaComFilm

 

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.