FOTO-KONKURS “KOD KUĆE”

Do 5. aprila pošaljite nam zanimljivu fotografiju vašeg odeljenja u znaku ljubičaste boje, i osvojite ulaznice za celo odeljenje za sinhronizovani bioskopski hit

„Kod kuće“, priča o šašavim, ljubičastim, pomalo nemogućim vanzemaljcima rase Buv i njihovoj potrazi za novim domom u bioskope stiže 21. marta, a povodom ove bioskopske premijere „Radio  novosti“ i MCF MegaCom Film organizuju foto-konkurs sa temom „Kod kuće“.

U filmu „Kod kuće“ u nepredvidivom svemiru upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nestašni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju. Neobičan dvojac upušta se u avanturu svog života, jer su svesni da je na kocki više od intergalaktičkih odnosa.

Fotografija treba da na kreativan i duhovit način predstavi celo odeljenje u znaku ljubičaste boje – deca mogu da se obuku u ljubičasto, imaju neki neobičan ljubičasti detalj, ili da učionicu dekorišu u ljubičastom stilu. Kroz ovo, fotografija treba da opiše lepu školsku atmosferu i govori o drugarstvu. Učenici treba da se fotografišu pod nadzorom i uz učešće učitelja ili nastavnika, a uz saglasnost roditelja.

Fotografije je potrebno poslati do 5. aprila na adresu kodkuce@mcf.rs, sa naslovom „Kod kuće“, i u mejlu napisati broj telefona razrednog starešine.

Autori najkreativnijih fotografija, po izboru fotografskog tima „Radija novosti“ osvojiće ulaznice za film „Kod kuće“ za celo odeljenje.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.