Grand Budapest Hotel našao POTRČKA!


Grand Budapest Hotel je nedavno raspisao konkurs za mesto potrčka u ovom prestižnom hotelu. Rapsody Travel najboljeg kandidata  uskoro vodi na  neverovatno putovanje u Grčku! U nastavku saznajte ko je najbolji potrčko.

U Grand Budapest Hotel je stigao veliki broj prijava i biografija u kojima su kandidati naveli mnogobrojne razloge zbog kojih smatraju da bi baš oni bili najbolji za poziciju potrčka u ovom prestižnom hotelu.

Sve što je bilo potrebno jeste da potražite oglas na adresi poslovi.infostud.com i prijavite se za posao u hotelu svetske klase.

Najboljeg kandidata Rapsody Travel će odvesti na SPRING BREAK, na najveće prvomajsko party putovanje! U pitanju je uzbudljivo prolećno putovanje za dve osobe u Paraliju. Spring Break je postao sinonim za vrhunski provod i zabavu na najpopularnijim evropskim party destinacijama – prvomajski “uranak” u trajanju od 6 DANA. Nezaboravne žurke sa najboljim domaćim i stranim izvođačima, tematske žurke, žurke na plaži, igre bez granica, nagradne igre… samo su deo ove neverovatne atmosfere!

Kandidat koji je osvojio ovo neverovatno putovanje i koji po svojim kvalifikacijama najviše odgovara za upražnjeno mesto potrčka je

Edita Suturović

Grand Budapest Hotel se zahvaljuje svim kandidatima koji su se prijavili na ovaj konkurs za posao.

 

„Grand Budapest Hotel“ je novi film Vesa Andersona i komedija koju ne smete propustiti! U filmu se prepliću različiti likovi, a ono što je zajedničko za sve njih jeste to što svi imaju brkove. Film „Grand Budapest Hotel“ rekonstruiše avanture Gustava H., legendarnog konsijerža čuvenog evropskog hotela između dva rata, i belboja Mustafe, dečaka koji postaje njegov najverniji prijatelj. Film prikazuje krađu i povratak neprocenljivo vredne renesansne slike, kao i bitku za ogromno porodično bogatstvo u vreme dramatičnih promena u Evropi.

Uz Rejfa Fajnsa, još 15 poznatih imena se pojavljuje u filmu (Edvard Norton, Bil Marej, Oven Vilson, Adrijen Brodi,  Sirša Ronan, Džef Goldblum, Džud Lo, Vilem Dafo, Harvi Kajtel, F. Mari Ejbraham…), što „Grand Budapest hotel” čini jednim od „najzvezdanijih” glumačkih postavki u istoriji Holivuda.

Za ovaj film se tražila karta više  na 42. FEST-u, kada je premijerno i prikazan kod nas, pa je tako projekcija bila rasprodata nekoliko dana pre prikazivanja filma. Međutim, oni koji nisu uspeli da nađu karte za ovaj film na  FEST-u,  mogu pogledati film „Grand Budapest Hotel“ već sada u svom omiljenom bioskopu, jer se ovo ostvarenje na redovnom bioskopskom repertoaru nalazi od 6. marta.


This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.