Ivana Popović kao preistorijska tinejdžerka

Poznata pozorišna i televizijska glumica, Ivana Popović pozajmiće glas članu preistorijske porodice, čije ćemo avanture gledati u novom Drimvorksovom filmu „Kruds“ u martu 2013. godine.

Mlada beogradska glumica, koju znamo iz serija „Ranjeni orao“, „Sva ta ravnica“, „Ljubav i mržnja“, ostvarila je značajne uloge i u pozorištu. Osim uloge Sendi u „Briljantinu“ i Ule u „Producentima“, od ove jeseni Ivana igra glavnu ulogu i u mjuziklu „Zona Zamfirova“ u Pozorištu na Terazijama.

U komičnoj 3D sagi o porodici pećinskih ljudi „Kruds“, Ivana će pozajmiti glas neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta. Ostatak glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji čine dobro poznata imena domaće scene: Graga, tvrdoglavu glavu porodice, koji misli da „sve što je nepoznato, treba izbegavati“ igra Dragan Vujić; Babi Greni sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvijetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Pijale.

Ova duhovita i zabavna priča smeštena je u fiktivnu preistorijsku eru. Život porodice Kruds je spokojan do trenutka kada kontinenti počnu da se pomeraju, a njihov svet da se menja na najčudnije načine. Zbog toga oni moraju da krenu na uzbudljivo, ali i zastrašujuće putovanje.

Pogledajte sinhronizovani trejler sa odabranim glumcima.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.