Izbor za čuvare tajnog kraljevstva na prepremijeri „Čuvara tajnog kraljevstva 3D“ 18. maja

Nagrade za najbolje

 

 

Povodom pretpremijere filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ distributerska kuća „MCF MegaCom Film”, Udruženje za mlade Srbije (UMS) i Naxi radio organizuju izbor za kraljicu i generala tajnog kraljevstva, 18. maja u 13h u food court-u „Ušće Shopping center-a“.

Mališani koji žele da učestvuju u izboru treba da predstave svoj kostim inspirisan prirodom. Učesnici sa najkreativnijim kostimom osvojiće titulu kraljice i generala tajnog kraljevstva, kao i nagrade – karte za projekciju filma i poklone sa motivima iz filma.

Zainteresovani se prijavljuju mejlom na adresu cuvari@mcf.rs.

Stručni žiri sastavljen od glumaca koji su pozajmili glas junacima filma „Čuvari tajnog kraljevstva“ i predstavnika UMS-a izabraće čuvare tajnog kraljevstva, odnosno kraljicu među devojčicama i generala među dečacima. Program će voditi poznati voditelji sa Naxi radija.

„Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ je nova avantura autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“, studija „Blue Sky“, koja će se u domaćim bioskopima pretpremijerno će se prikazivati od 18. maja.

Junacima filma glasove su pozajmili dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković, a gošća sinhronizacije je i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe „Aerosmit“ Stiven Tajler.

Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa, „Lifmen i hrabre dobre bube,“ predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Čuvari tajnog kraljevstva su zaštitnici prirode koji žive u skrivenom univerzumu, duboko u šumi. Kao pripadnici Naroda lišća, oni se svakodnevno bore sa silama zla, koje žele da unište prirodu. Ovaj neobični narod predvode kraljica Tara, životna snaga šume, kojom vlada sa poštovanjem, saosećanjem i mnogo humora i general Ronin, vođa ratnika.

Kada Meri Ketrin iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.