Izložba fotografija povodom pretpremijernog vikenda filma „Pingvini mog tate“

“Pingvini” pretpremijerno 20. i 21. avgusta

Novi film Džima Kerija, „Pingvini moga tate“, biće pretpremijerno prikazan 20. i 21. avgusta u bioskopima „Kolosej“, „Ster Cineplex“ i „Arena Cineplex“, dok će se na redovnom repertoaru bioskopa naći će od 25. avgusta. Povodom pretpremijere na prizemlju centra „Ušće Shopping Center“ u subotu, 20. avgusta u 15 časova, biće otvorena izložba fotografija „Naš porodični ljubimac“.

Izložba „Naš porodični ljubimac“ sastavljena je od 20 najboljih fotografija prikupljenih tokom istoimenog nagradnog konkursa. Duhovite i nežne fotografije prikazuju porodice sa kućnim ljubimcima u raznim situacijama. Ovom prilikom žiri će proglasiti i pobednika nagradnog konkursa, koji će osvojiti produženi porodični vikend na Tari, poklon Centra dečijih letovališta.

Jedan od najpoznatijih komičara današnjice, Džim Keri, u filmu „Pingvini moga tate“ igra Toma Popera, beskrupuloznog biznismena čije srce će otopiti neočekivani prijatelji. Nakon smrti Tomovog oca, velikog svetskog putnika koji je retko bio kod kuće, na vrata mu stiže neobično nasledstvo – 6 pingvina. Zahvaljujući ovim bezobraznim, napornim, ali i očaravajućim stvorenjima, svi planovi gospodina Popera će se promeniti, a njegova porodica ponovo će se naći na okupu.

Osim što će biti u prilici da vide izložbu, posetioci će moći i da se zabave družeći se sa magazinom „OK!“ u crtaonici „Pingvini su OK“, kao i da dobiju na poklon primerke ovog popularnog magazina.

Izložba „Naš porodični ljubimac“ moći će tokom predstojećeg vikenda da se vidi na prizemlju UŠĆE Shopping Centra, a u ponedeljak će biti postavljena ispred multipleksa „Kolosej“.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.