KAKO DA OTERATE POLTERGAJSTA IZ KUĆE

Premijera filma “Poltergajst – kućni duh 3D“ je zakazana za 21. maj u Cineplexx bioskopima u 20:15. Do tada saznajte kako da se oslobodite duhova.

Reč „poltergajst“ nastala je kombinovanjem nemačkih reči „poltern“ što znači pravljenje buke i „geist“ što znači „duh“. To suštinski pokazuje da „Poltergajst“ znači duh koji se manifestuje putem buke ili pomeranjem objekata.

Postoje mnogi koji tvrde da su iskusili aktivnosti Poltergajsta i svi su želeli da ga se oslobode. Ipak, njega ne možete da zamolite da napusti kuću. Jedna teorija glasi da se oni „hrane“ pažnjom, stoga ignorisanje Poltergajsta dovodi do toga da oni nestanu.

U slučaju da se to ne dogodi, postoji nekoliko različitih aktivnosti koje ljudi rade kako bi oslobodili svoj dom od Poltergajsta. Prvi i najjednostavniji je posipanje soli po kući. Ovo je poznato u brojnim svetskim religijama i može da bude dosta efektivna metoda. Tu je i paljenje listova žalfije, biljka za koju se smatra da jako smeta Poltergajstu.

Kao poslednja opcija navodi se egzorcizam. To znači nasilno isterivanje Poltergajsta iz osobe, predmeta ili kuće. Egzorcizam izvodi osoba koja je pripadnik crkve ili neko za koga se smatra da poseduje natprirodne moći. Takve osobe nije lako pronaći, stoga postoje određene vrste egzorcizma koje može da uradi svako. Ono zahteva čitanje molitve svetom Arhangelu Mihailu.

Premijera filma „Poltergajst – kućni duh 3D“ je zakazana za 21. maj u Cineplexx bioskopima u 20:15.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.