KAKO MELISA MEKARTI ČUVA LEĐA DŽUD LOU?

Zavirite u komediju Špijuni – predstavljamo prvi insert!
U domaćim bioskopima od 4. juna

Predstavljamo vam prvi insert iz novog filma „Špijuni” studija 20th Century Fox koji će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 4. juna.  Radi se o filmu koji je okupio prave mačo muškarce poput Džejsona Stetama, Džuda Lova i 50th Cent-a, međutim sve njih će zaseniti jedna od najuspešnijih komičarki današnjice Melisa Mekarti kao tajni agent američke obaveštajne službe.

Melisa Mekarti glumi Suzan Kuper, skromnu CIA analitičarku koja je heroina iz senke niza opasnih misija agencije. Ona svakodnevno radi u podrumu američke obaveštajne službe CIA, a već deset godina je desna ruka super špijuna koga igra Džud Lo. Melisa Mekarti opisuje svoj lik: „Suzan je uvek bila sposobna, sjajan je agent i taktičar, ali nedostaje joj samopouzdanje. Međutim, njena odanost liku kojeg glumi Džud Lo po imenu Bredli Fajn iz nje će izvući ono najbolje.”  Kada Lou nestane, a drugi top agent Džejson Stetam bude razotkriven, Suzan je poslednja nada CIA-e da spreči najpoznatijeg svetskog trgovca oružijem da ne izazove globalnu katastrofu. 

Melisa Mekarti i reditelj Pol Fig beleže ovim filmom treću saradnju, a uz sjajan humor uživaćemo i u ozbiljnim akcionim scenama i prekrasnim lokacijama glavnih gradova Evrope, pa ćemo tako između ostalog videti Rim, Pariz i Budimpeštu.

Pored Melise Mekarti i Džud Loua u filmu se pojavljuju još Rouz Bern, Bobi Kanavale i Alison Dženi, dok Džejson Statam pokazuje svoju urnebesnu stranu koju do sada nismo mogli da vidimo. Špijuni stižu u naše bioskope od 4. juna, a vi do tad možete da vidite insert iz filma:

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.