Kako se to umire muški? Dobitnici poklona u nagradnom konkursu „Dobar dan da se umre muški“ i Greenet caffe-a

Ljubica Cvetković, Milan Gemaljević, Bojana Mićunović 

Kako se to umire muški? „U zagrljaju ženskom” i “Tako da, kad se puno vežba, na kraju ti to pođe za rukom”. Sa ova dva duhovita odgovora je na pitanje u nagradnom konkursu „Dobar dan da se umre muški“, koji su povodom istoimenog filma organizovali MCF i „Greenet caffe“ od 7. do 25. februara, odgovorila Ljubica Cvetković, i osvojila putovanje u neku od evropskih prestonica za dve osobe, koje poklanja „Rapsody Travel“.

Osim Ljubice, kreativne odgovore SMS-om poslali su i Milan Gemaljević: „Muški se umire s osmehom na licu“, i Bojana Mićunović: „Moj dragi umire muški svaki put kada jede ručak koji sam mu ja spremila. P. S. Neiskusna domaćica“, koji su osvojili poklone, torbe za laptop – suvenire iz filma „Dobar dan da se umre muški“.

Nevena Čolić je na pitanje – kako se to umire muški, odgovorila: „Kad se ženi ukinu kreditne kartice“. Poklon za Nevenu je majica Džona Meklejna.

Nagradni konkurs organizovan je u „Greenet“ kafeima u Beogradu, a učestvovali su kupci specijalnog „Umri muški“ menija slanjem SMS poruka sa odgovorom na pitanje – kako se to umire muški.

Pokloni će dobitnicima biti predati u ponedeljak, 4. marta, u 17 časova, u „Greenet“ kafeu, Makenzijeva 51-55.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.