Koliko dobro poznajete svog partnera?

Nagradni konkurs povodom premijere filma “Iščezla”

Posetioci tržnog centra Ušće Shopping Center narednih 5 dana biće u prilici da učestvuju u nagradnom konkursu i pokušaju da osvoje romantični vikend u Welness i spa centru Soko Terme
Ostalo je još 5 dana do premijere poslednjeg filma jednog od najpopularnijih američkih reditelja Dejvida Finčera “Iščezla”, sa Ben Aflekom i Rozamund Pajk u glavnim ulogama. Ovaj uzbudljivi psihološki triler donosi priču o mladom, naizgled idiličnom bračnom paru i misteriji koju obavija nestanak Aflekove lepe supruge na njihovu godišnjicu braka. Film je urađen po istoimenom bestseleru spisateljice Džilijen Flin, koja je ujedno i scenarista filma.Film će premijerno biti prikazan na Njujorškom filmskom festivalu, dok je premijera filma “Iščezla” u našoj zemlji zakazana za sredu 1. oktobar u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 20h. Dan kasnije, novi Finčerov film naćiće se na repertoaru domaćih bioskopa.Svi posetioci tržnog centra Ušće Shopping Center od 27. septembra do 1. oktobra biće u prilici da učestvuju u nagradnom konkursu “Koliko dobro poznajete svog partnera?”. Nezavisno od partnera/partnerke potrebno je da posetioci odgovore na intrigantna pitanja nagradnog konkursa. Parovi koji budu imali 5 od 6 odgovora koji se poklapaju biće u prilici da osvoje neku od lepih nagrada.

Glavna nagrada je romantični vikend u Wellenss i spa centru Soko Terme, a ostale nagrade su tri vaučera za restorane Vapiano u vrednosti od 2000 dinara, pet kafa za dvoje u Greenet kafeterijama, pet romana Džilijen Flin “Iščezla” u izdanju Lagune i pet poklona iz filma.

Finčerov novi film “Iščezla” bavi se modernim brakom, uticajem medija u 21. veku, ali iznad svega poznati reditelj postavlja pitanje “Koliko dobro poznajete svog partnera?”. Nakon gledanja filma “Iščezla”, brojni parovi u našoj zemlji postaviće sebi to pitanje.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.