Konkurs – ‚‚Naruči BRKATU MOKU i osvoji LETOVANJE” je završen!

Samo u GREENET kafeterijama imali ste priliku da osvojite neverovatno PUTOVANJE na koje vas vodi Rapsody Travel  

Završen je konkurs u GREENET kafeterijama u kome ste mogli da osvojite neverovatno putovanje na koje vas vodi Rapsody Travel. Sve što je bilo potrebno jeste da naručite BRKATU MOKU u bilo kojoj GREENET kafeteriji i fotografišete se sa brkovima koje bi ste dobili uz moku. Najoriginalnije fotografije osvojile su nagrade.

DOBITNICI NAGRADA SU:

GLAVNA NAGRADA – Putovanje u Lefkadu sa agencijom Rapsody Travel

Jugoslav Stojanović

UTEŠNE NAGRADE – 10 kafa za poneti u Greenet kafeterijama:

Biljana Gavrilović

Jasmina Milićević

Jelica Draskoci

Marko Stevanović

Ena Richer

Dejan Maletić

Milena Ivić

Nataša Milutinović

Marija Jungić

Andrijana Petrović

„Grand Budapest Hotel“ je novi film Vesa Andersona i komedija koju ne smete propustiti! U filmu se prepliću različiti likovi, a ono što je zajedničko za sve njih jeste to što svi imaju brkove. Film „Grand Budapest Hotel“ rekonstruiše avanture Gustava H., legendarnog konsijerža čuvenog evropskog hotela između dva rata, i belboja Mustafe, dečaka koji postaje njegov najverniji prijatelj. Film prikazuje krađu i povratak neprocenljivo vredne renesansne slike, kao i bitku za ogromno porodično bogatstvo u vreme dramatičnih promena u Evropi.

Uz Rejfa Fajnsa, još 15 poznatih imena se pojavljuje u filmu (Edvard Norton, Bil Marej, Oven Vilson, Adrijen Brodi,  Sirša Ronan, Džef Goldblum, Džud Lo, Vilem Dafo, Harvi Kajtel, F. Mari Ejbraham…), što „Grand Budapest hotel” čini jednim od „najzvezdanijih” glumačkih postavki u istoriji Holivuda.

Za ovaj film se tražila karta više  na 42. FEST-u, kada je premijerno i prikazan kod nas, pa je tako projekcija bila rasprodata nekoliko dana pre prikazivanja filma. Međutim, oni koji nisu uspeli da nađu karte za ovaj film na  FEST-u,  mogu pogledati film „Grand Budapest Hotel“ već sada u svom omiljenom bioskopu, jer se ovo ostvarenje na redovnom bioskopskom repertoaru nalazi od 6. marta.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.