“Lice ljubavi” od sutra u bioskopima

Novo ostvarenje Majkla Vinterbotoma, o medijskom magnatu i vlasniku prvog striptiz kluba u Velikoj Britaniji, od 20. juna naći će se na redovnom repertoaru bioskopa “Multiplex Kolosej”, “Tuckwood Cineplex”, “Fontana”, kao i Dvorane Doma sindikata i Dvorane Kulturnog centra. Biografska drama o Polu Rejmondu domaćoj publici premijerno je prikazana na prvoj letnjoj reviji filmskih hitova “Blockbuster”.

Stiv Kugan igra kultnog Pola Rejmonda, koji je od otvaranja prvog kluba “za džentlmene” 1958. godine, postepeno gradio carstvo klubova i erotskih magazina, da bi postao “Kralj Sohoa” i najbogatiji čovek u Velikoj Britaniji. Međutim, ovakav život mu donosi i mnoge optužbe za razvrat, propale brakove, problematičnu decu i ličnu tragediju.

Scenario za film je pisao Met Grinhol, koji stoji iza ambicioznih scenarija za biografske filmove “Control” i “Dečko koji ne obećava”, o Ianu Kertisu i Džonu Lenonu. Režiju potpisuje nagrađivani Majkl Vinterbotom, autor filmova „24 hours party people“, „9 pesama“, „Put za Gvantanamo“…

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.