,,Luda noć u muzeju: Tajna faraona”, pretpremijerno u bioskopima 27. decembra

Treći nastavak super zabavne avanture u muzeju!

Luda noć u muzeju: Tajna faraona je film koji nam uskoro stiže u bioskope, a u pitanju je američka komedija u režiji Šona Levija. Ovo je nastavak filma iz 2009. godine – Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan, a prvi deo filma snimljen je još 2006. godine.

Glavne uloge tumače Ben Stiler, Robin Vilijams, Oven Vilson, Ser Ben Kingsli i još mnogi drugi. Luda noć u muzeju: Tajna faraona je treći nastavak trilogije i poslednji film Mikija Runija i jedan od poslednjih filmova u kome je igrao Robin Vilijams.

Došlo je do strašne pometnje i gužve u Američkom prirodnjačkom muzeju. Američki predsednik Tedi Ruzvelt (Robin Vilijams), Atila Bič Božiji (Patrik Galager), Dekster (mali majmun) i ostale poznate istorijske ličnosti i stvorenja počele su da stvaraju haos i nered.  Noćni čuvar Lari (Ben Stiler) otkrio je da se problem krije u drevnoj, magičnoj tabli faraona Ahmenraha, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja. Međutim, tabla je korodirala i ukoliko Lari ne pronađe način da je popravi, svi likovi u muzeju, počevši od lavova, majmuna, slonova, pa sve do Kristofera Kolumba, minijaturnog kauboja Džededaja (Oven Vilson) i njegovog jednako malog prijatelja generala Oktavijusa (Stiv Kugan), vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Ali rešenje postoji i ono se krije u Britanskom muzeju u kome čuveni Faraon (Ser Ben Kingsli) ima odgovore na Larijeva pitanja.  Spajajući nova i već poznata lica, Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva magiju pre nego što bude kasno.

Ovo je poslednja uloga Robina Vilijamsa koji u filmu tumači ulogu Teodora Ruzvelta, a reditelj Šon Levi objašnjava koliko je on divan glumac i jednom rečju genijalac: ,,Robin je bio moj prijatelj i ja sam bio njegov veliki obožavalac i zauvek ću to i ostati. Svako ko može, sa jedne strane, da pozajmi glas duhu u Aladinu i glumi gospođu Dautfajer, dok sa druge strane tumači profesora u filmu Društvo mrtvih pesnika, zaslužuje titulu genija.

”Treći nastavak ovog sjajnog ostvarenja, obećava do sada neviđenu avanturu i akciju od koje vam zastaje dah, odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i naravno donosi puno dobre zabave.

Film Luda noć u muzeju: Tajna faraona pretremijerno biće prikazan 27. decembra u svim bioskopima širom Srbije, nakon čega kreće u redovnu bioskopsku distribuciju.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.