MCF MegaCom Film i Radio Novosti organizuju nagradni konkurs „Moj zmaj – dečija mašta može svašta!“

U susret premijeri filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ 

Svako od nas sanja zmajeve. Uvek postoji jedan poseban Zmaj koji živi u našoj mašti. Povodom pretpremijere filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ i povratka Štucka i Bezubog u bioskope od 14.juna, Radio Novosti i MCF MegaCom Film pozivaju te da učestvuješ u nagradnom konkursu sa temom „Moj zmaj – dečija mašta može svašta“.

 

Opšta pravila konkursa:

 

– Nacrtajte ili napravite vašeg posebnog Zmaja od drveta, papira, plastelina, metala ili gume u bilo kojoj veličini.

– Slikajte rad i pošaljite fotografiju na adresu zmajevi@mcf.rs, sa naslovom „Moj zmaj“ i u mejlu napiši opis rada, broj telefona razrednog starešine ili roditelja.

– Fotografije radova koje stignu na mail  zmajevi@mcf.rs  do 6. juna, MCF MegaCom Film će objaviti na svojoj FB strani u posebnom albumu „Kako da dresirate svog zmaja 2“!

– Nagradni konkurs „Moj zmaj – dečija mašta može svašta!“ traje od 27. maja do 6. juna.

– 10 autora najboljih radove biće pozvano da donesu svoje radove (pojedinačne ili grupne) na premijeri filma,  kada će i biti izabran najbolji rad.

– Pobednike nagradnog konkursa proglasiće žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji animiranog filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“!

Glavna nagrada je specijalni „Kako da dresirate svog zmaja 2“ dušek za vodu za nosioca rada i ulaznice za film za celo odeljenje. Drugo i treće mesto osvojiće poklone iz filma, a svi ostali nosioci radova dobiće po dve ulaznice za film.

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.