Miloš Biković i Antonio Banderas izlaze izvan granica realnosti

Pogledajte novi trailer za film “Izvan granica realnosti”

 Still_042_00158473-jpg-668x250

Film “Izvan granica realnosti”, kojeg su režirali duo Aleksandr Boguslavkiy i Francesco Cinquemani, u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas, dobio je novi trailer koji nagovještava uzbudljivu, avanturističku priču sa elementima fantastike i akcije.

“Izvan granica realnosti” je jedinstven projekat ruske kinematografije, zato što je snimljen na engleskom jeziku za rusko tržište, ali i za druge zemlje. S obzirom na to da se radnja filma odvija u nekoliko evropskih metropola, film je sniman u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uvjerljivije, snimane su u pravom kazinu u gradu Azov u Rusiji.

Za ulogu pljačkaša kazina s natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Angeles (Italija). Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lyubov Aksyonova, Evgeniy Stychkin, Vilen Babichev, Yuriy Chursin i Petar Zekavica.

Radnja filma je smještena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Maykl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, te dovodi sebe i svoj tim u opasnost. Da bi spasio svoje prijatelje morat će da pređe sve granice.

Premijera filma “Izvan granica realnosti” zakazana je za 03. maj u bh kinima.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.