Mračna strana Erika Bane

Erik Bana i Olivija Vajld igraju glavne uloge u uzbudljivom trileru “Zamka”, koji će se u domaćim bioskopima prikazivati od 29. novembra.

Ovu uzbudljivu filmsku priču režirao je Štefan Ruzovicki, reditelj Oskarom nagrađenog filma “Falsifikatori”, a sjajnu glumačku ekipu čine i Sisi Spejsik, Kris Kristoferson, Kejt Mara, kao i sve popularniji Čarli Hanam, glavni junak američke serije “Sinovi anarhije”.

Erik Bana i Olivija Vajld igraju brata i sestru, Edisona i Lajzu, koji se nalaze u bekstvu nakon loše izvedene pljačke kazina. Zbog saobraćajne nesreće, u kojoj ginu njihov vozač i jedan policajac, Edison i Lajza odlučuju da razdvojeni krenu prema kanadskoj granici. Dok Edison, po neverovatnoj snežnoj oluji pravi haos, Lajzu kupi Džej, bivši bokser na putu ka kući svojih roditelja, gde će provesti Dan zahvalnosti. U toj kući se Edison i Lajza ponovo sreću i porodične tajne počinju da izlaze na svetlost dana.

Štefan Ruzovicki je rođen u Beču, Austriji. Prvi dugometražni film, „Tempo“, snimio je 1996. godine. Režirao je i filmove: „Naslednici“, „Anatomija“, „Svi kraljičini ljudi“ i „Falsifikatore“, za koji je dobio „Oskara“, u kategoriji najbolji strani film, 2007. godine.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.