Na veliko platno stiže animirana 3D avantura „Pingvini sa Madagaskara”!

Studio „Dreamworks Animation“ najavio je premijeru dugometražnog ostvarenja „Pingvini sa Madagaskara” u Srbiji 4. decembra!

 

Preko 100 snimljenih epizoda animirane serije „Pingvini sa Madagskara“ nije zadovoljilo apetite najmlađih koji sa nestrpljenjem  iz godine u godine očekuju nove avanture pingvina iz Madagaskar serijala. Na njihovu veliku radost, studio „Dreamworks Animation“ najavio je premijeru dugometražnog ostvarenja „Pingvini sa Madagaskara” u Srbiji 4. decembra!

Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar” (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku” (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi” (2012) snalažljivi pisci scenarija i naravno animatori, dosetili su se pingvina kao malih inteligentnih stvorenja koji mogu da spasu svet od negativaca. 

Režiju animiranog filma „Pingvini sa Madagaskara“ potpisuje Erik Darnel (Madagaskar franšiza) i Sajmon Dž. Smit (Pčelac Beri Medić), dok su scenario napisali Džon Abod i Majkl Kolton.

U avanturističkoj 3D komediji koja nam stiže 4. decembra glavni protagonisti su pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik, koji ovog puta udružuju snage sa špijunskom organizacijom  „Severni vetar“ koju predvodi agent Tajni. Pingvini će pokušati da zaustave zlog doktora Oktavijana Šprica da uništi svet. Animirani film „Pingvini sa Madagaskara“ biće sinhronizovan na srpski jezik, da bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturama hrabrih pingvina.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.