NAJDUŽE PUTOVANJE: PRIČA O IZAZOVIMA, ALI I NAGRADAMA BEZUSLOVNE LJUBAVI

Karte za premijeru filma su u prodaji!
9. april – bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center, 19:30h

Skot Istvud, Brit Robertson i Una Čaplin igraju u novom ostvarenju „Najduže putovanje”, romantičnoj drami zasnovanoj na svetskom bestseleru Nikolasa Sparksa. „Najduže putovanje“ prikazuje dve priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom. U režiji Džordža Tilmana, film će premijerno biti prikazan 9. aprila u bisokopu Cineplexx Ušće Shopping Center, sa početkom u 19:30h. Ulaznice za premijeru su u prodaji.

U „Najdužem putovanju“ upoznaćemo Luka (Skot Istvud, sin legendarnog Klinta Istvuda), bivšeg prvaka u jahanju bikova koji pokušava da vrati staru slavu i Sofiju (Brit Robertson), studentkinju koja je upravo dobila posao iz snova u Njujorku. Dok brojne nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na probu njihovu vezu, dvoje mladih naći će nadahnuće nakon slučajnog susreta sa Ajrom (Alan Alda) i njegovim sećanjima.Lepa unuka Čarlija Čaplina Una, opisuje izbore glavnih ženskih likova: „Obe su na kraju žrtvovale svoje snove zbog muškaraca. Ali to je nešto što je zaista za divljenje, jer su na kraju to učinile zbog ljubavi. I svaka žrtva koja se napravi zbog ljubavi je opravdana. Zato što to nije žrtva, to je izbor”.

Film „Najduže putovanje” biće premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center 9. aprila u 19:30h, a istog dana kreće sa distribucijom u bioskopima širom Srbije.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.