Najveći filmski tweetup 18. decembra na premijeri filma „Pijev život 3D“

Povodom premijere filma „Pijev život 3D“, 18. decembra biće organizovano veliko okupljanje korisnika društvene mreže Tviter u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Arena Cineplex” u Novom Sadu i „Vilin Grad“ u Nišu.

Korisnici Tvitera, koji žele da prisustvuju premijeri, mogu da osvoje karte na jednostavan način – potrebno je da prate MCF MegaCom Film na Tviteru, da retvituju trejler filma #PijevŽivot3D –  http://bit.ly/QFs9Es i da potvrde svoj dolazak na sajtu tweetvite.com

U Novom Sadu, nakon projekcije, druženje tviteraša se nastavlja u okviru #KafaUp, u kafiću „The End“.

Zbog ograničenih kapaciteta, samo najbrži će osvojiti karte. Imena dobitnika biće objavljena na tweetvite.com.

BEOGRAD – 19h / NIŠ – 20:30h / NOVI SAD – 18h

Spektakularno ostvarenje oskarovca Anga Lija, “Pijev život 3D” nominovano je za Zlatni globus, u kategorijama: najbolji film, najbolja režija i najbolja muzika, a kritičari ga svrstavaju među favorite za predstojeću dodelu Oskara.

Film je zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati magično epsko putovanje mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma tankera koji je između ostalog, prevozio i divlje životinje, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar, zebra, orangutan i hijena. Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na društvenim mrežama MCF MegaCom Filma.

/MCFSrbija @MegaComFilm

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.