Nove fotografije iz filma „Linkoln”

Objavljene su nove fotografije iz filma “Linkoln”, najnovijeg ostvarenja Stivena Spilberga, u kom glavnu ulogu igra Danijel Dej-Luis.

U filmu o 16. predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, osim Danijela Dej-Luisa, igraju i Seli Fild, Džozef Gordon-Levit i Tomi Li Džons, koje možemo videti upravo na ovim fotografijama.

Džozef Gordon Levit naći će se u ulozi Linkolnovog sina, Roberta Toda Linkolna, dok dvostruka dobitnica Oskara, Seli Fild, igra prvu damu, Meri Tod Linkoln. Ulogu Tadeusa Stivensa, republikanskog vođe i kongresmena iz Pensilvanije, tumačiće oskarovac Tomi Li Džouns.

Nove fotografije iz filma potvrđuju ono što su nagovestili prethodno objavljeni plakat i prva zvanična fotografija, da će se film fokusirati na kasniji period života čuvenog predsednika. Konkretno, film prati poslednjih nekoliko meseci života Abrahama Linkolna, koji pokušava da sprovede svoje ideje u delo i stavi tačku na ropstvo, uprkos protivljenju jake opozicije.

Film “Linkoln”, adaptacija romana dobitnice Pulicerove nagrade, istoričare Dorid Kirns Gudvin “Tim Rivala”, će domaćoj publici biti predstavljen početkom sledeće godine.

 

 

 

 

 

 

 

Više fotografija možete pogledati na Facebook stranici MCF MegaCom Filma http://www.facebook.com/MCFSrbija

 

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.