Premijera „Praktičnog vodiča“ otvara novi bioskop „Cineplexx“ 8. decembra

Prvi dugometražni film Bojana Vuletića

 

 

Svečanom premijerom savremene romantične komedije „Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“, uz crveni tepih kojim će u bioskop ući ekipa filma i zvanice premijere, i poklon nakon projekcije, 8. decembra u 20 časova  biće otvoren „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“.

„Cineplexx“ u Beogradu deo je velike evropske porodice „Cineplexx“ multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa „Ster Cinemas“. „Cineplexx“ multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet  zvuka.

„Cineplexx“ će imati pet 3D sala, što je trenutno ukupan broj 3D sala u svim beogradskim bioskopima. Tako se sa novim bioskopom broj 3D sala u Beogradu udvostručuje, uz novog 3D operatera na tržištu, Real D. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu.

Osim „Praktičnog vodiča“ na programu bioskopa uoči otvaranja naći će se „Konan 3D“, „Sumrak saga: Praskozorje – 1. deo“, „Besmrtnici 3D“, „Parada“, „Nova godina u Njujorku“.

Tokom dana otvaranja, od 8. do 11. decembra, „Cineplexx“ organizuje promotivnu akciju 2 za 1 – za jednu kupljenu kartu druga se dobija besplatno.

Otvaranje novog bioskopa u Beogradu će pratiti mnogobrojni zabavni prateći programi od 8. do 11. decembra, namenjeni porodicama, deci, mladima.

Povodom 3D remasterizovane epizode „Star Wars Episode 1: fantomska pretnja“ koja u bioskop stiže u februaru 2012, fanovi najveće SF franšize na svetu organizuju izložbu raznih predmeta i delova ličnih kolekcija iz filmova „Star Wars“ u holu ispred bioskopa, kao i druženje sa Čubakom, Han Solom, Dart Vejderom i džedajima.

Od 9. do 11. decembra Alvinova maskota šetaće i družiće se sa posetiocima bioskopa povodom premijere filma „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“, „Dečiji kabare“ izvešće nekoliko predstava, a naš najpoznatiji majstor filmske maske, Miroslav Lakobrija, pokazaće posetiocima kako se izvodi ovaj zahtevan i zanimljiv posao transformacije u filmovima.

U Delta City Ice parku maestralni klizač Luka Klasinc izvodiće tačku „Džems Bond na ledu“.

Tokom vikenda 10. i 11. decembra posetioce očekuju mađioničari, žongleri, balondžije, klovnovi, facepaint majstori.

Satnica programa i ostale informacije mogu se pronaći na sajtu bioskopa, na adresi www.cineplexx.rs. Sajt će biti aktivan od 7. decembra.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.