Novi promo video za film “Prometej 3D”

Objavljen je novi promotivni video za film “Prometej 3D”, naučno fantastično ostvarenje Ridlija Skota koje u bioskope stiže 7. juna.

Neobična reklama, deo viralnog marketinga koji najavljuje film, predstavlja nam “Dejvida-8”, jednog od likova iz filma, koji je zapravo novi model androida.

Dejvid, koga u filmu igra Majkl Fasbender, na svemirskom brodu “Prometej” služi kao batler i čovek za održavanje broda. On je novi tip robota Vejland korporacije, koji je inteligentniji, emotivniji i tehnički bolji od prethodnih verzija ovih androida. Deo je projekta “Prometej” koji je osmislila ova fiktivna korporacija, sa ciljem stvaranja “boljeg sveta”.

Na sajtu Vejland korporacije, poznate iz franšize “Osmi putnik – Predator”, detaljnjie je predstavljen projekat “Prometej”, gde možete steći bolji uvid u emocionalne “opcije” Dejvida-8.

http://www.projectprometheus.com/

„Prometej 3D“ predstavlja povratak Ridlija Skota SF žanru i prvi je njegov film u 3D-u.

Film prati tim istraživača koji, u želji da otkriju korene porekla ljudske vrste na Zemlji, polaze na uzbudljivo putovanje u najmračnije delove univerzuma.

Na tom putovanju susreću se sa naprednom vanzemaljskom inteligencijom. Umesto prijateljskog kontakta, očekuje ih borba za sam opstanak čovečanstva.

Osim Fasbendera, glavne uloge igraju i Numi Rapas, Šarliz Teron i Gaj Pirs.

 

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.