Od danas u prodaji karte za 9. Kids fest

Pogledajte trejlere za hitove 9. Kids festa sinhronizovane filmove „Nosorog Oto 3D“ i „Vitez Rasti 3D“

Ulaznice za projekcije filmova na 9. Kids festu u bioskopima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu u prodaji su od danas, dok se u Novom Sadu mogu kupiti od ponedeljka, 7. oktobra.

Cene ulaznica za Kids fest niže su od uobičajenih bioskopskih cena, i kreću se od 150 dinara do 350 dinara. U Beogradu i Kragujevcu je organizovan i prevoz do bioskopa za školske posete.

Sve informacije o cenama karata i rezervacijama mogu se naći na adresi www.kids-fest.com.

Kids fest će, kao i svake godine, publici će predstaviti zanimljive filmske premijere – animirane, igrane, dokumentarne, 3D filmove iz Danske, Nemačke, Francuske, Norveške, Španije, Belgije, Kanade, Izraela, Brazila. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids festu naći će se sinhronizovani na srpski jezik.

Među ostvarenjima su dokumentarci o životinjama, priče o prijateljstvu, ljubavi, odrastanju i avanturama. Ove godine u programu Kids festa nalazi se čak 6 3D ostvarenja, među kojima su i „Nosorog oto 3D“ i „Vitez Rasti 3D“.

„Vitez Rasti 3D“ je priča o neobičnom vitezu i avanturi života: samo što se ispunio njegov san da osvoji veliki turnir, lažno je optužen za krađu. Lišen viteške časti i dvora, on pokušava da se iskupi i povrati  srce svoje devojke. Može li pobediti zlog princa i sačuvati svoje carstvo? Ovaj film je zanimljiva kombinacija srednjeg veka, priče o recikliranju i neobičnih likova. Uz mnogo humora bavi se temama kao što su prijateljstvo i hrabrost.

„Nosorog Oto 3D“ je priča o Toperu, optimističnom dečaku koji ima veoma bujnu maštu. Toper je zaljubljen u Čilu, ali ona misli da je Toper luckast. Jednog dana, Toper pronađe olovku i njome nacrta nosoroga, koji oživi! Ovaj događaj menja sve. Ubrzo shvataju da čuvanje prijateljskog, ali proždrljivog nosoroga nije nimalo lako… i to je samo početak jedne neverovatne avanture.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, Dvorani Doma sindikata i bioskopu „Fontana“, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.

Na KIDS FESTU gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.