Održana svetska premijera filma “Mlađi referenti”

“Mlađi referenti”, nova komedija sa Ovenom Vilsonom i Vinsom Vonom sinoć je premijerno prikazana Los Anđelesu. Osim Vilsona i Vona, premijeri su prisustvovali reditelj filma, Šon Livi i glumica Rouz Birn.

Prošla je skoro decenija od kad su Oven Vilson i Vins Von poslednji put udružili snage i napravili hit od filma “Lovci na deveruše”. Sada, ovaj dvojac ponovo igra zajedno, u komediji “Mlađi referenti”, a ovaj film će otvoriti prvu letnju reviju filmskih hitova BLOCKBUSTER, koja će se održati od 14. do 19. juna u Sava centru, Areni Cineplex u Novom Sadu i bioskopu Vilin Grad u Nišu.

Pogledajte fotografije sa premijere: http://on.fb.me/19owCIt

Nik i Bili, dva „momka“  u četrdesetim godinama, izgubili su posao. Nakon što shvate da se svet promenio i da se veliki deo biznisa odvija onlajn, prijavljuju se za stažiranje u najboljoj kompaniji na svetu – Guglu! Bez imalo znanja o modernoj tehnologiji i trendovima, ovi entuzijasti takmiče se sa upola mlađim ljudima i blamiraju bez premišljanja. Hoće li uspeti da dokažu da nikada nije kasno da se potpuno promeniš?

Ideja je nastala kada je Vins Von video emisiju o neverovatnim radnim uslovima u centrali kompanije Gugl:

“Zamislite dvojicu likova koji su navikli da rade jedno, a sada se igra promenila. Onda im date mogućnost da rade u Guglu, najpoželjnijoj kompaniji, i da provere da li njihove veštine imaju ikakvu vrednost tamo. Gugl je zaista impresivno mesto i drugačije od svega što ste videli. Vrlo je zabavno i imaju sjajnu hranu, plus, oni vas ohrabruju da igrate video igrice”.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.