Održana svetska premijera filma “Persi Džekson – More čudovišta”

Film “Persi Džekson – More čudovišta” premijerno je prikazan 28. jula u Njujorku. Na projekciji prisutne su pozdravili Logan Lerman, Aleksandra Dadario, Stenli Tuči, reditelj Tor Feudental i producent Kris Kolumbus. Drugi nastavak serijala “Persi Džekson i bogovi Olimpa” privukao je i mnoge druge poznate ličnosti, te su na premijeri primećeni i Ričard Gir i Metju Broderik. Broderik, koji je na premijeru poveo sina Džejmsa, film je opisao kao sjajnu porodičnu zabavu. “Persi Džekson – More čudovišta” u domaće bioskope stiže 15. avgusta.
U drugom delu Logan Lerman ponovo igra Persija Džeksona, poluboga i Posejdonovog sina. Persi i njegova družina se ovoga puta upućuju u More čudovišta (mesto ljudima poznato kao Bermudski trougao), kako bi pronašli Zlatno Runo i spasili svet od zastrašujućih bića, zombija i vrhunskog zla. Aleksandra Dadario igra Anabet, Atininu ćerku, a u ovom nastavku pojavljuju se i Stenli Tuči (“Džek ubica divova”, “Igre gladi”), u ulozi Dionisa i Nejtan Filion (serija “Kasl”), u ulozi boga Hermesa.

Pogledajte fotografije sa premijere: http://on.fb.me/18MkC2u

Osim novih avantura i impresivnih mitskih bića, u ovom filmu ćemo otkriti i nove dimenzije ličnosti glavnih junaka. Polubogovi nastavljaju da se suočavaju sa velikim izazovima odrastanja i prijateljstva, a sam Persi će morati da se suoči i sa važnim porodičnim pitanjima:

“Iz filma “Persi Džekson – Kradljivac munje” Persija pamtimo kao heroja, ali ovoga puta on je daleko od toga. Glavna faca u kampu je sada Klarisa, koja je veoma takmičarski nastrojena i nema obzira prema Persiju. Zbog toga, Persi je pomalo nesiguran i ljut na sebe samog, prihvatajući ideju da će živeti osrednji život poluboga. Uz sve to, on saznaje da ima polu brata koji je kiklop i nerado ga prima u svoj život” – rekao je Logan Lerman.

This entry was posted in Vijesti. Bookmark the permalink.

Comments are closed.